Borrebyvej 9, 2700 Brønshøj

VILLA - Udsøgt murermestervilla med masser af plads

UDSØGT MURERMESTERVILLA MED MASSER AF PLADS TIL DEN STORE BØRNEFAMILIE.


Villacharme på første klasse. Det er, hvad der venter jer på Borrebyvej 9, hvor småsprossede vinduer og detaljerigdom omslutter tilværelsen for den store familie.

I er endda havnet på en attraktiv adresse i Bellahøj, hvor I er trygt tilbagetrukket, men stadig helt centralt placeret.

Ejendommen fra 1929 har den klassiske murermesterudformning med røde, udsmykkede murstensfacader og pænt tegltag. En lille forhave lader selve huset trække sig en smule tilbage fra vejen, mens der er indkørsel til bilen mod ejendommens garage.

Vendt mod vest ligger haven, en solrig oase med skøn beplantning, hvor ungerne kan lege og I virkelig kan nyde alt det bedste ved villalivet. Det gøres selvfølgelig allerbedst på den overdækkede terrasse, der er super til grillmiddage og sammenkomster.

Huset gemmer på en indretning, hvor etagemeterne fordeler sig fra kælderetage over stueplan, 1. sal og til sidst 2. sal. Bemærk at kælderen og 2. salen ikke er godkendt til beboelse.

I træder ind i stueplans entré med adgang til toilet, værelse og et vinkelstuemiljø i direkte forbindelse med køkkenet og udgang til terrassen.

På 1. sal findes yderligere tre gode værelser og et badeværelse med fritstående kar, mens 2. sal byder på de tre sidste disponible rum. Bemærk igen, at 2. salen ikke er godkendt til beboelse.

Sidst er der kælderen med et stort disponibelt rum, vaskerum, badeværelse og værksted/fyrrum.

Overalt er atmosfæren lys og indbydende med en god kombination af klassiske detaljer og moderniseringer. For eksempel er der plankegulve, stuklofter og fyldningsdøre samt et pænt køkken og badeværelser, der passer ind i stilen.

Bellahøj er et kvarter, der kiler sig ind mellem Brønshøj mod nord og Vanløse mod syd. Her er I placeret tættest på Vanløse og det eftertragtede Katrinedalskvarter, der har skole og rolige villaveje samt en super central beliggenhed. Langs Bellahøjvej og Jyllingevej åbner sig en masse forretninger og spisesteder, flere skoler og pasningstilbud, mens det tager et øjeblik at cykle til Rødkilde Park.

Samtidig er I ca. en kilometer fra Vanløses knudepunkt med både shoppingcenter, S-tog og metro, og skal I til hjertet af København, er det faktisk kun seks kilometer, der skiller jer fra Rådhuspladsen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.