Ved Diget 7, st. th., 2770 Kastrup

EJERLEJLIGHED - Skøn og stor lejlighed - fantastisk beliggenhed

Flot renoveret lejlighed med stort lækkert spisekøkken, stor altan og godt badeværelse - 5 minutter fra metroen

Med en attraktiv placering i Kastrup kan du nu overtage denne treværelseslejlighed (pt.omdannet til stor 2'er med stort køkken/alrum) med altan, og som en bonus bliver du en del af en velfungerende ejerforening.

Du bosætter dig i en fin ejendom fra 1950, og udetilværelsen har fortrinlige betingelser med dejlige, grønne områder. Her er der bordbænkesæt, som du kan benytte dig af, når du skal hygge med venner og familie på de lune sommerdage.

Inden døre venter en veldisponeret planløsning med adgang til alle rum fra entréen. Måltider tilberedes let i det flotte spisekøkken fra KVIK med masser af skabsplads og med alle hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine og vaskemaskine. Ønskes et ekstra værelse
kan den nuværende spiseplads omdannes til dette ved opsætning af væg.

Stuen har et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier og fra stuen er udgang til stor rummelig sydvendt altan med dejligt grøn udsigt ud mod fællesarealerne. Her er plads til både cafésæt og blomsterkrukker.

Badeværelset er i denne lejlighed udvidet med separat bruseniche.

Hele lejligheden har flotte lyse gulve.

Den fordelagtige beliggenhed giver dig gåafstand til indkøb såvel som offentlig transport i form af både busstoppested og Kastrup Metrostation, hvor sidstnævnte hurtigt bringer dig til Kongens Nytorv.

Du er ligeledes tæt på lufthavnen, Den Blå Planet og lystbådehavnen, og så tager det under et kvarter med cyklen til Amager Strandpark.

Til lejligheden hører kælderrum ligesom der til ejendommen hører cykelkælder og fælles vaskeri.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.