Ørnebjergvej 12D, 2. th., 2600 Glostrup

EJERLEJLIGHED - Skøn 2 værelses lejlighed

Veldisponeret 2V'er på rolig, men central adresse i Glostrup nær S-tog

Det tager ikke mere end fem minutter at gå fra S-togsstationen til Ørnebjergvej 12D og din nye lejlighed, som du finder på denne adresse. Lejligheden består af 53 velindrettede kvadratmeter for både singler, studerende, par og bofæller, som her overtager nøglerne til en velfungerende og indflytningsklar bolig med alt, der hører sig til lejlighedslivets glæder.

Planløsningen er næsten så klassisk, som den bliver.

Du træder direkte ind i en rummelig fordelingsentré, hvorfra der er adgang til alle boligens rum: køkken, bad, stue og værelse.

Allerede fra start fremstår boligen lys og indbydende med trægulve og lyse overflader, og store vinduespartier er med til at invitere dagslyset helt indenfor.

Flere steder er der praktiske spots i loftet, og lejligheden byder på pæne køkkenelementer fra HTH med alt i hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine, mens det lille, men veludnyttede flisebadeværelse bar brus og integreret opbevaringsplads.

Endnu mere opbevaringsplads findes i soveværelset, der står med praktiske skydedørsskabe.

Dette er i sandhed den perfekte begynderbolig, oplagt som forældrekøb eller som delelejlighed, og anvendelsesmulighederne må siges at være bredt helt ud.

Lejligheden ligger i en solid murstensejendom fra 1935, som i dag præsenterer sig med gule facader og hvide rammer omkring vinduerne. Sammen med en grøn gårdhave er dette din nye base, hvor du enten kan rumstere i din egen bolig eller søge ud under åben himmel på de fælles arealer, hvor der både findes stenovn og siddepladser.

Ejendommen trækker sig godt tilbage fra Glostrups travleste gader, og derfor er dette en sublim adresse for dig, der vil bo stille, men centralt.

Nabolaget er fyldt med variation, når du i det ene øjeblik kan løbe ture omkring Vestvolden og i det andet kan gå på opdagelse i Glostrup Shoppingcenter, hvor du med garanti vil kunne klare alle julegaveindkøb.

Du er tæt på svømmehal og biograf, butikker og caféer, og skal du til København, tager det i alt 25 minutter, fra du forlader din hoveddør, til du står på København H.

Velkommen hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.