Se det digitale energimærke

Munkeparken 6

, 5600 Faaborg

1 / 19
1 / 3
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
11
1782 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
350.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 25.000
Brutto
i
1.439
Netto
i
1.260
Boligareal 69 m²
Kælderareal 69 m²
Garage 24 m²
Grundareal 810 m²
Værelser 4
Antal plan 2
Byggeår 1962
Sagsnummer 18TS0601
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 371
Ejendomsværdiskat 450
Gebyr jordstyring 1
Rottebekæmpelse 5
Renovation anslået 208
Husforsikring anslået 250
Skorstensfejer anslået 42
Ejerudgifter i alt 1.328

VILLA - Flexbolig eller begynderhus med skøn beliggenhed

FLEXBOLIG ELLER BEGYNDERHUS MED SKØN BELIGGENHED VED GRØNNE VIDDER

Lad drømmen om villa, Volvo og vovse gå i opfyldelse i Munkeparken 6, hvor den perfekte begynder- eller flexbolig venter jer.

Huset fra 1962 står med sine 138 etagemeter, fordelt med 69 m2 i stueplan og 69 m2 i kælderen. Der er tilhørende garage, som har direkte indgang til kælderen, så I kan gå tørfodet fra bilen til huset. Kælderen er indrettet med vaskerum og fire disponible rum, der blot trænger til til lidt finpudsning, for at de kan anvendes til hobbyrum, teenageafdeling eller noget helt tredje, der passer til jer. I stueplan ligger husets to soveværelser og en dejlig stue med brændeovn og tilhørende udestue, der forlænger sommerperioden.

Planløsningen afsluttes med et velholdt brusebadeværelse og køkken, som I nemt kan modernisere, så de passer til jeres behov. Det samme gør sig gældende for de øvrige rum, der bare venter på at I maler og indretter efter jeres stil og smag. Hvis I eksempelvis ønsker at anvende ejendommen som flexbolig, så er der også mulighed for at ansøge om tilladelse til dette fra Faaborg Kommune.

Udenfor venter der jer en overskuelig have, hvor der er rig plads til legestativ og sandkasse, bålplads og køkkenhave såvel som at anlægge en lækker terrasse mod syd, så I kan nyde solens lune stråler hele dagen.

Beliggenheden er ideel for et hus som dette. Ejendommen ligger lige ud til åbne grønne arealer og I er kun en smuttur på cykel fra Nakkebølle Fjord, hvor I kan lystfiske i de frodige omgivelser. Her er naturen i højsæde, og samtidig ligger Dagli'Brugsen 500 meter fra hoveddøren og der er tre minutters cykeltur til den lokale pizzeria, når den spontane sult melder sig. Vester Åby har også en god skole og en aktiv idrætshal, hvor fritidsinteresserne kan plejes. Beliggenheden er ideel for den lille børnefamilie og jer, der drømmer om en idylliske tilværelse tæt på naturen, hvor I ikke skal undvære hverdagens fornødenheder. Her har I det hele lige ved hånden.

Velkommen hjem! 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning