Australiensvej 17, 5. TV., 2100 København Ø

EJERLEJLIGHED - Nyetableret og helt indflytningsklar taglejlighed

NYETABLERET OG FULDSTÆNDIG INDFLYTNINGSKLAR NEW YORKER TAGLEJLIGHED

Allerøverst, under taget på Australiensvej 17 - centralt på Østerbro - ligger denne uimodståelige, nyetablerede taglejlighed og venter på sine nye ejere. Lejligheden er beliggende i en velfungerende ejerforening med kernesund økonomi, som netop har afsluttet udskiftning af taget, opgraderet klimaskærm, opsat altaner og netop vedtaget og afsat midler til en gårdrenovering, så den fremstår endnu mere hyggelig for beboerne.

Lejligheden er en ideel bolig til f.eks. parret der ønsker god plads omkring sig. Lejligheden har et stort og et mindre værelse, som kan bruges til WALK IN CLOSET. Derudover er der to hemse, så der er rigeligt plads til alle. Lejlighedens areal fordeler sig over lækkert badeværelse og et stort kombineret køkken-og stueområde, samt 2 lækre sydvestvendte altaner med skøn udsigt over Københavns tage - og ikke at forglemme det rummelige kælderrum til ekstra opbevaring.

Der løber smukke plankegulve gennem hele boligen, som visuelt fremhæver lejlighedens atmosfære og varme. Tekstur og farven fra trægulvene går igen i lejlighedens fritlagte spær. I stue og i køkken-/alrummet er der tilmed fritlagte spær, med kip til tag og derfor mere end 5 meter til loftet.

Køkkenet er indrettet i minimalistisk skandinavisk stil, med hvide grebsløse skabe og skuffer, sort kontrasterende bordplade og i direkte forbindelse til den store og lyse stue. Køkkenet har endvidere lækre nye hårde hvidevarer, som er pænt gemt væk bag skabsdøre, så det minimalistiske-look forbliver intakt.

Badeværelset er indrettet i stil med køkkenet, primært i hvidt med sorte klinker på gulvet. Der er installeret væghængt toilet og separat bruseniche, samt god plads til opbevaring af toiletsager i skabene under vasken. Herudover er der installeret vaske-/tørremaskine.

Alle rum i lejligheden er opvarmet via gulvvarme og der er separat GENVEX system i lejligheden, så varmeforbruget er minimalt. Her er der er virkelig kræset for luksus og detaljer.

Lejlighedens beliggenhed i Klimakvarteret betyder, at I bliver del af et område, som sætter klimatilpasning i højsædet. Det vil sige et kvarter, der fremmer naturen i byen og samtidig sikrer dets beboere mod skybrud. Det er første kvarter i København med anlagte grønne gader, gårdhaver, blomstrende tage, flere fugle og ikke mindst en effektiv håndtering af regnvand.

Østerbro er kendetegnet ved at være en stille og rolig bydel at bo i, familievenligt og bekvemmeligt. Med adresse på Australiensvej er I tæt på et stort udvalg af gode indkøbsmuligheder inden for 500 meters radius, hyggelige kaffebarer, gode restauranter, specialbutikker m.m. Nærmeste skole ligger under 1 km fra jeres hoveddør og Niels Steensens Gymnasium blot 3 minutters gang væk. Og det samme gælder byens største park, Fælledparken, med skateboardramper, rulleskøjtebane, badebassin for de små og flere
aktivitetslegepladser.

Der er gode offentlige transportmuligheder fra Jagtvejen, og så har den nye Metro Cityring en station kun 300 meter fra lejligheden og man kan derfor nå city på få minutter. Men har I bil, er der også let adgang til Helsingørmotorvejen, som hurtigt tager jer nordpå.

Vi glæder os til at vise denne ener frem! Varmt velkommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.