Storegårdsvej 4, 1. 11., 2700 Brønshøj

EJERLEJLIGHED - Flot lejlighed i to plan - lige ved Husum torv

FLOT LEJLIGHED I TO PLAN LIGE VED HUSUM TORV

En velholdt lejlighed i to etager åbner sine døre på Storegårdsvej 4. Store, lyse rum og 88 skønne kvadratmeter danner rammen om jeres nye hjem.

Lejlighedens planløsning består af en åben stueplan med stue, alrum og køkken i ét samt en stor entré og vestvendt altan, og på overetagen finder I boligens badeværelse og de to gode værelser. Alle rum er store og lækre. Tag bare det primære opholdsrum, hvor køkken og dagligstue samles. De store vinduespartier
er med til at give et flot lysindfald, der skinner ned på de træfarvede gulve, og med den store altan får lejligheden den sidste krølle på halen. Køkkenet, som naturligvis er udstyret med alt i hårde hvidevarer og moderne fronter, indbyder til at give middagsmaden lidt ekstra opmærksomhed, og der er selvfølgelig plads til, at resultatet kan nydes i alrummet. Herfra er der en fin udsigt og god plads til et cafébordsarrangement, så I kan sidde og nyde aftensolen på den bedst mulige måde.

Fra stuen fører en svungen trappe op til førstesalen. Her lader reposen jer tilgå begge værelser, der ligger i hver sin ende og begge har rigtig gode størrelser, og i midten åbner badeværelset sig op, og det store rum har selvfølgelig både fin flisebelægning og separat brus.

Hvis herligheden virker moderne, er der noget om snakken. Hele ejendommen er nemlig opført i 2002 og fremstår meget velholdt. Bagfronten prydes af svalegange med indgang til alle lejligheder, der også kan benyttes som en ekstra altan, og det fælles gårdområde er yderst nydeligt med grønne arealer, legefaciliteter og bordebænkesæt.

I befinder jer ved Husum Torv og kan ikke undgå at lægge mærke til de mange goder, der findes lige om hjørnet. Spisesteder, specialforretninger og en velassorteret Føtex, der alt sammen ligger på Frederikssundsvej, lokker indenfor med spændende tilbud, og fortsætter I længere ned ad den travle gade, åbner der sig et endnu større udvalg af diverse fristelser. Selvom der ikke er langt, er der endnu kortere til dagligdagens fornødenheder. Ejendommens stueplan åbner nemlig op med både fitnesscenter, slagter og grønthandler, så det burde være lige til at klare dagens gerninger.

Brønshøj er vokset støt i graderne hos københavneren, der ønsker, at byen er let tilgængelig, samtidig med at der er mere ro på. Samtidig med at bydelen byder på gode skoler, daginstitutioner og fritidstilbud, er der ikke mere end en halv time på cykel eller med bus til Nørreport.

Kontakt Boligmatch allerede i dag på 70 228 288 og book en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.