Rønvej 24, 2600 Glostrup

VILLA - Indflytningsklar familievilla tæt på alt

INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEVILLA TÆT PÅ ALT

Velkommen indenfor i denne flotte og store villa, der fordeler sig over halvandet plan med tilhørende og aldeles anvendelig kælder samt en dejlig have, hvor der er plads til livet - inde såvel som ude.

Huset står med sin klassiske byggestil midt på en dejlig grund med en nydelig forhave, der skaber et godt førstehåndsindtryk. Haven breder sig omkring huset og skaber rammerne for et dejligt udeliv. Her kan I nyde tilværelsen på den solfyldte terrasse eller finde den indre gartner frem og dyrke alt fra grøntsager til farverige blomster i drivhuset, og der er rig plads til boldspil og børneleg på plænen.

Indenfor oplever I et lysfyldt og rummeligt hjem med en åben atmosfære og en veludnyttet planløsning. Huset fordeler sig over en stueetage og en 1. sal. Hertil kommer en anvendelig kælder med tre disponible rum, bryggers, badeværelse og et værksted, hvor hobbylivet kan udleves.

I har hjemmets leverum i stueetagen, som består af en stor stuer og et super lækkert køkken, der ligger i åben forbindelse til hinanden. Køkkenet er opført i en flot kombination af hvide låger og skuffer, træbordplader og mørk mosaik, som står i perfekt kontrast til hinanden. Pladsen er udnyttet helt ideelt, så her både er gode opbevaringsløsninger og bordplads samt alle hårde hvidevarer.

Etagen fortsætter med et kontor, et brusebadeværelse og et master bedroom med integreret walk-in closet, hvor familiens overhoveder nemt kan finde sig til rette. Imens kan de yngste få 1. salens to store værelser en stor møblerbar repos/ekstra stue og et tilhørende brusebadeværelse for dem selv.

Huset er i gennemgående flot stand - her kan I flytte ind med det samme.

Med adresse på Rønvej 24 bliver I en del af et udbudsrigt nabolag i Glostrup. Beliggenheden er særligt attraktiv for familien, der her kommer til at bo i gåafstand til børnehave, skole og sportsfaciliteter. Ligeledes kan de daglige indkøb klares til fods, og I er kun 650 m. fra Glostrup Shoppingcenter. I samme omfang er der togforbindelser, som hurtigt og nemt tager jer fra A til B - og med Solvangsparken "lige i baghaven". Hvad mere kan man ønske sig af en beliggenhed?

Kontakt os for en fremvisning. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.