Veronikavej 2, 2610 Rødovre

VILLA - Charmerende villa - tæt ved Damhussøen

CHARMERENDE VILLA MED DEN YNDIGSTE HAVE - GÅAFSTAND TIL DAMHUSSØEN

Velkommen til Veronikavej 2, hvor vi har fornøjelsen af at udbyde denne gennemgribende charmerende villa fra 1942, som imponerer med fine detaljer og en velanlagt planløsning.

Med sine 206 etagemeter fordeler huset sig over en kælder og et stueplan, der begge har 103 gode m2 at gøre godt med. Kælderen er udstyrret med et stort brusebadeværelse med vaskefaciliteter, et praktisk viktualierum og tre store disponible rum, der i dag anvendes som bl.a. kontor og værksted. I stueplan kommer husets charme særligt til sin ret.

Her breder smukke sildebensparket sig, der er fine blyindfattede ruder, rosetter og stuk i lofterne - ja, detaljerne viser sig, uanset hvor øjet hviler. Potentialet er stort, og det er ikke svært at forestille sig, hvordan hele huset vil få et nyt udtryk, hvis I moderniserer køkkenet og badeværelset og indretter med jeres egne møbler. Her vil boligdrømmen hurtigt gå i opfyldelse.

Foruden spisekøkkenet og brusebadeværelset, byder etagen på et godt soveværelse og to store stuer, der nemt kan opdeles, for derved at skabe et ekstra værelse, hvis I har brug for det. I forlængelse af den store stue tilgås en hyggelig udestue, som forlænger sommerperioden og giver jer det skønneste kig til haven - en dejlig oase med veltrimmede bede, hyggelige kroge og et orangeri, som indbyder til et helt igennem pragtfuldt udeliv.

Her får I rammerne for et skønt hus, hvor I kan sætte jeres personlige præg og skabe et hjem, der passer perfekt til jer.

Veronikavej ligger 500 meter fra Damhussøen, et naturskønt område, der indbyder til udeliv. Til fods kan I nå den lokale Netto på to minutter, og når større indkøb skal klares, så ligger Rødovre Centrum kun tre minutter på cykel herfra og tilbyder de bedste butikker, flere handlemuligheder og gode spisesteder.

Med nøglerne til denne villa er I sikret en bekvem tilværelse tæt på alt, hvad I behøver i dagligdagen. Ydermere er der børnehave og skole inden for kort gå- eller cykelafstand, så børnefamilien også nemt kan finde sig til rette.

Kontakt os for en fremvisning. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.