Kastrupvej 129, 1. 2., 2300 København S

EJERLEJLIGHED - perfekt udnyttet lejlighed med super adresse

FLOT OG PERFEKT UDNYTTET LEJLIGHED MED SUPER ADRESSE PÅ AMAGER

Adressen er Kastrupvej 129 , en aldeles attraktiv adresse for jer, der gerne vil bo i rolige omgivelser, tæt på naturen, men alligevel i cykelafstand til indre by.

Når I flytter ind på Amager, så bliver I automatisk en del af et dejligt lokalmiljø, hvor man sjældent fraflytter, når først man har bosat sig. Amager er et skønt sted at bo. Især fordi at I hverken skal gå på kompromis med byens goder eller naturen.

Amager Strandpark ligger kun fem minutters cykeltur herfra og tilbyder de bedste badefaciliteter og et godt udsnit af sjove vandsportsaktiviteter, der tilfører en ferie-lignende stemning til enhver sommerdag. Øen har også det store naturreservat Fælleden, som er hjemsted for sjældne plantearter og et rigt dyreliv.

I kontrast til naturen, finder I et levende handelsmiljø på Amagerbrogade og spændende butikker i Amagercentret, der netop er ved at gennemgå en renovering og vil efterfølgende byde på endnu flere forretninger og spisesteder. Amager har det hele, også bus- og metroforbindelser, der hurtigt tager jer ind til centrum, når cyklen skal have et hvil.

Vi skal tage et nærmere kig på en lejlighed, som er beliggende på 1. sal i en ejendom fra 1937. Med sine 50 m2 er lejligheden som skabt til enkeltpersonen eller parret, og I kan tilmed flytte ind uden at løfte en finger, for standen er i top og lejligheden er helt klar til indflytning.

Planløsningen er veludnyttet, så der ikke er noget spildplads. I får et dejligt, stort soveværelse med skabsplads og en hyggelig stue, hvor I kan indrette jer med en bekvem sofaafdeling og et spisemiljø. Begge rum har et behageligt lysindfald og flotte, velholdte gulve.

Lejlighedens indretning fortsætter med et nydeligt brusebadeværelse og et nutidigt køkken med hvide elementer, lækker kogesektion og mørke træbordplader - pladsen er ideelt anvendt, så her både er vaske- tørremaskine samt opvaskemaskine. Med nøglerne til denne lejlighed bliver det ikke svært at finde sig til rette.

Her vil I elske at bo.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.