Sofielunden 16, 2600 Glostrup

VILLA - smukt renoveret 60'er villa for enden af lille lukket vej

Smukt renoveret 60'er villa med masser af karakter, sjæl og charme

Sofielunden 16 er uden tvivl én af Glostrups absolut bedste placeringer. Med denne adresse som jeres nye base kommer I til at bo trygt og roligt på en lukket lomme i et socialt og nærværende villakvarter med godt naboskab, hvor man passer godt på hinanden.

Ja, her får I de familievenlige omgivelser, I har drømt om, uden at gå på kompromis med den centrale beliggenhed. Skole, daginstitution og den grønne park ligger alt sammen i kort gåafstand herfra, og det samme gælder naturligvis for den centrale del af Glostrup, som kan nås på små ti minutter til fods - både centeret og stationen. Dermed har I stadig alle hverdagens fornødenheder inden for rækkevidde, selvom I til daglig bor helt privat og ugeneret.

I kan glæde jer til at opleve det smukke arkitekttegnede hus fra 1960, som giver jer 185 etagemeter fordelt over kælderplan og stueetagen med en genial planløsning, der er som skræddersyet til børnefamiliens ønsker og behov. Det bedste ved ejendommen er uden tvivl, at den løbende er blevet renoveret og moderniseret, så den i dag fremtræder fuldkommen indflytningsklar med alle de nødvendige opdateringer, men at den samtidig har bevaret en stor del af sit oprindelige udtryk. En stor kvalitet.

Blandt de mange nye forbedringer er det blandt andet værd at nævne, at der er skiftet vinduer i hele kælderafdelingen, ligesom der i 2009 er lavet lækkert nyt badeværelse og renoveret gæstetoilettet - og senest er der kommet et fantastisk køkken-alrum og stuemiljø til, som står knivskarpt i lækre kvalitetsmaterialer. Køkkenet er fra KVIK og fremtræder med en Quooker og andre lækre hårde hvidevarer mens selve stuen byder på et lækkert og lyst trægulv og nyere radiatorer. Hele denne afdeling er endvidere karakteriseret ved sine store gulv-til-loft-vinduer, som skaber et optimalt lysindfald, og som prikken over i'et tilføjer den indbyggede pejs en helt særlig stemning til det ellers så tidløse og moderne rum.

Denne afdeling er vidunderlig, både til hverdag og fest, og den øvrige del af planløsningen har på samme måde fokus på at skabe et godt miljø for familien. I den ene afdeling får I således tre gode børneværelser, mens forældresoveværelset placerer sig mere privat i forlængelse af stuen. Desuden er der både badeværelse og gæstetoilet på etagen, ligesom der er tænkt masser af indbygget skabsplads ind i indretningen.

Nedenunder venter jer en dejlig stor og tør kælder, som byder på en god rumfordeling med vaske- og viktualierum samt et teknik og opbevaringsrum. Endvidere fremviser kælderen også et stort disponibelt rum. Hele herligheden er omgivet af en stor, nem og dejlig ugeneret have med terrasser og store, gamle træer.

Ejendommen skal opleves!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.