Se det digitale energimærke

Parallelvej 75

, 2650 Hvidovre

1 / 29
1 / 2
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
13
2389 KB
17
99 KB
15
780 KB
23
458 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 133 m²
Udhus 20 m²
Grundareal 766 m²
Værelser 5
Antal plan 2
Byggeår 1960
Sagsnummer 19TS2471
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 2.134
Ejendomsværdiskat 1.138
Renovation 278
Grundejerforening 8
Rottebekæmpelse 16
Husforsikring 359
Ejerudgifter i alt 3.933

VILLA - Arkitekttegnet villa i roligt Avedøre Kvarter

ARKITEKTTEGNET VILLA I ROLIGT AVEDØRE-KVARTER

Parallelvej 75 åbner op for en arkitekttegnet villa i utraditionel stil, der praler af en attraktiv og rolig beliggenhed i Avedøre. Her er det oplagt at slå sig ned både for den lille familie og seniorparret - velkommen til!

Etplansvillaen, der oprindeligt er opført i 1960, råder over 133 kvadratmeter og et spændende loftsrum på 20 kvadratmeter der dog ikke er godkendt til beboelse. Den store have er nem at holde og det sydvendte og solrige terrassemiljø fungerer som det perfekte udendørs hyggested. I får ligeledes glæde af et værksted på 20 kvadratmeter, et redskabsskur på fem kvadratmeter (ikke godkendt på BBR) og indlagt fibernet.

Indenfor byder boligen på en møblerbar entré og en stor, lys vinkelstue, der nemt kan deles i to, hvis det passer bedre til jeres behov. Stuen giver plads til sofaarrangement og tv-hjørne og køkkenet med alt i hårde hvidevarer tilbyder god spiseplads. Desuden får I gavn af et flot badeværelse med gulvvarme og separat bruseniche, to potentielle soveværelser - det største med indbyggede skabe - og et lille fyrrum med vaskemaskine og tørretumbler.

Herudover er der fra stueplan adgang til et stort loftsrum på ca 20 m2. Tidligere ejere har brugt rummet som blandt andet atelier, legerum, kontor mv - der er altså masser af anvendelsesmuligheder. Dog skal der gøres opmærksom på, at rummet altså ikke er anmeldt på BBR og ej heller er godkendt til beboelse.

Denne funktionelle planløsning henvender sig til en bred palette af købere, hvad end I er parret uden børn, den lille børnefamilie eller pensionisterne, der ønsker sig noget nemt og overskueligt.

Med Parallelvej 75 som base får I nem adgang til alle byens muligheder såvel som naturskønne oaser. Der er nemlig kun to kilometer til stranden, og med 200 meter til det rekreative, fredede område Vestvolden bliver unik natur jeres nærmeste nabo. Det tager omkring fem minutter at cykle til Avedøre Skole, Frydenhøjskolen, det lokale bibliotek og Frydenhøjhallens sportslige fritidstilbud.

Området byder naturligvis også på en god håndfuld indkøbsmuligheder - blandt andet Frihedens Shoppingcenter - og daginstitutioner, og skulle I få lyst til at udforske de omkringliggende byer, så er der gode offentlige transportmidler samt 500 meter til en motorvejstilkørsel. 
kontakt
Tværagervej 21
2600 Glostrup
 
Telefon:
+45
 70228288
CVR nummer:
33160437
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning