Bøgevej 5, 2600 Glostrup

VILLA - Charmerende murmestervilla til den stilbevidste børnefamilie

Charmerende murmestervilla til den stilbevidste børnefamilie

Bøgevej 5 byder på en charmerende klassisk murmestervilla, som kombinerer stilrene detaljer men en perfekt beliggenhed i hjertet af det gamle Glostrup. Villaen og området skal helt sikkert opleves med egne sanser, men her er en lille forsmag på hvad der venter jer.

Køkken og spisestue ligger i åben forbindelse og bades i lys fra de mange glaspartier mod haven. Dette rum er villaens naturlige samlingssted og giver følelsen af at være helt tæt på naturen når der laves mad. Køkkenet er opført i et stilrent design der både indefra og udefra løfter den rummelige og imødekommende oplevelse i villaen. Denne oplevelse forstærkes yderligt når alle glasdøre mod den hævede vestvendte terrasse åbnes og der derved skabes en unik forbindelse mellem inde og udelivet.

I husets stueplan finder I desuden en stor og åben stue med stuklofter og originale plankegulve, et rummeligt værelse samt et gæstetoilet.

På første sal venter to store værelser der nyder godt af et naturligt lysindfald. Hertil får i et stilrent badeværelse.

I den lyse og tørre kælder kan i glæde jer over masser af disponibel plads. Udover et mindre opbevaringsrum, byder kælderen på et stort disponibelt rum med gulvvarme, et lyst og funktionelt vaskerum samt en rummelig forgang med egen indgang. Ideelt for den aktive og kreative børnefamilie.

Villaen og den tilhørende garage er opmuret i klassiske røde tegl, og hele vejen rundt kan I nyde godt af en skøn have med cykelskur, drivhus og flere gamle frugttræer.

Alt i alt en rigtig charmerende villa, som kun rangerer højere når man medregner beliggenheden. Her er I midt i grønne omgivelser, kun 10 km fra henholdsvis stranden og Rådhuspladsen. Børneintuitioner, skoler, indkøbsmuligheder, Glostrup station samt den kommende letbane er alle indenfor gåafstand fra adressen.

På trods af den centrale beliggenhed ligger villaen på en rolig villavej uden generende trafikstøj omgivet af trykke naboforhold og andre børnefamilier.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.