Ågerupvej 29, Ågerup, 4000 Roskilde

VILLA - Stor og rummelig 1-plans villa - kan evt. deles af to familier

Dejlig stor og rummelig etplansvilla til børnefamilien. Velindrettet planløsning med 4 gode værelser og stort, luftigt køkken-alrum. Her er der plads til at hele familien, kan samles om både madlavning og kreative hyggestunder, ved langbordet.

Herudover er husets mange kvadratmeter, også blevet udnyttet til en ekstra fuldudstyret ”bolig”, på 75m2 og 2 værelser, med egen indgang. Denne kan både benyttes til hhv. udleje, teenager-afdeling, liberalt erhverv, etc. Med en simpel ændring af væg, kan den også inkluderes i huset, endnu engang, som den var inden nuværende ejeres overtagelse i 2014.

Huset er omkranset af en dejlig have, med terrasser på begge sider af huset, trampolin, legehus, klatretræer og plante/urtebede. Her er der ro, læ og privat bag den høje flotte hæk. Til huset er carport samt ekstra parkeringsplads, redskabsskur og hønsehus/brændeskur.

Beliggenheden er praktisk for børnefamilien; hvor 2 børnehaver og børneklub ligger hhv. lige overfor, og længere nede af gaden. Der er lukkede stisystemer til de nærliggende villaveje samt til Klimaskolen ”Lindebjergskolen”, der blot ligger 1.4 km. fra huset. Ågerup/Gundsølille har et stærkt og meget bredt foreningsliv for alle aldre og interesser, og i gåafstand findes et dejligt, børnevenligt bibliotek, samt den lokale Fakta, der har åbent alle årets dage. Her på torvet finder man også det lokale pizzeria samt Fiskemanden på ugentligt besøg.

Busserne går lige uden for døren, flere gang i timen, og nyligt er der etableret cykelsti til Roskilde, hvilket giver bredere muligheder, for at lade bilen stå.

Huset har gennemgået en større renovering ved overtagelse i 2014. Der er blandt andet etableret en lejlighed, i stedet for gammelt hobbyopholdsrum, hvor alle, rør, installationer, gulve, vægge blev udskiftet og nyetableret samt nyt køkken og badeværelse. Den anden og større del af bygningen har i samme periode fået udskiftet badeværelse samt køkken, inkl. nye rør indsat. Gulve og vægge i køkken og gang, er også i samme årstal renoveret/udskiftet. Flere vinduer og terrassedøre er udskiftet til nyt i 2014. Der er tilbygget en træterrasse på den ene side af huset i 2015.

I hhv. 2018 og 2019 er vandbeholder og naturgasfyret udskiftet. I 2016/2017 blev der etableret separatkloakering fra huset og ud til vejen. Derudover er der lagt Fiberforbindelse i vejen”.

Ring til Boligmatch i dag på 70 228 288 og book en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.