Frederiksborgvej 38, 4. MF., 2400 København NV

EJERLEJLIGHED - Stor lejlighed, øverst oppe og med dejlig altan

MODERNE KVALITETSLEJLIGHED MED ÅBENT ALRUM OG VESTVENDT ALTAN

I eftertragtede Emaljehaven med det grønne friareal i Københavns Nordvestkvarter møder man denne moderne, arkitektoniske og prisbelønnede ejendom fra 2006, der skiller sig ud fra mængden i nabolaget med sit innovative og luftige udtryk præget af stilrene linjer og store vinduespartier, som lukker lys, luft og udsigt ind i de enkelte boliger.

Ejendommen er i god stand og det kan bl.a. nævnes, at alle udvendige fuger blev skiftet ud i 2019 og at der samtidig blev installeret Fibernet til lejlighederne.

Da en elevator fører jer direkte op på 4. etage - øverst oppe, og med en planløsning uden spildplads og tre gode værelser, henvender denne lyse og spændende bolig sig godt til par, familier, seniorsegmentet og som delelejlighed med minimal vedligeholdelse i et farverigt kvarter i rivende udvikling.

Der er mulighed for at leje parkeringsplads i kælderen for kun kr. 100,- pr. måned - og har I behov for ekstra opbevaringsplads, så er der også brugsret til depotrum i kælderen.

Lejligheden er beliggende øverst oppe i en virkelig velfungerende ejerforening - og hele bygningen består af syv individuelle foreninger – ejer, andel og almen hvilket giver en god sammensætning af beboere.
Nu kan I blive de heldige ejere af én af disse lejligheder, som slår sine folder øverst oppe på 4. etage, hvor solen for alvor kommer til sin ret fra hver en vinkel af boligens 101 kvadratmeter. Der er mange kvaliteter, som er værd at fremhæve med dette skønne hjem, blandt andet den ekstra loftshøjde på knap 3,50 meter, masser af opbevarings- og skabsplads, men også den familievenlige planløsning og de 100 % indflytningsklare rammer står forrest i køen.

Planløsningen tildeler jer nemlig hele tre gode værelser, hvoraf de to er indrettet med praktiske skabe med skydedøre, som giver god plads til hele garderoben. Med sådan en attraktiv værelsesfordeling skaber dette hjem i høj grad de eftertragtede rammer, som enhver børnefamilie i byen kunne ønske sig. Samtidig er der også rig mulighed for at bo delevenligt og danne et minikollektiv for tre personer, ligesom par uden børn kan få stor glæde af de ekstra værelser.

I hjertet af boligen åbner sig et stort, åbent køkken-alrum og stuemiljø i ét, som uden tvivl er højdepunktet i lejligheden. Her strømmer lyset ind fra de mange vinduespartier mod hele sydsiden, og de mange spændende vinkler gør det muligt at indrette sig på kreativ vis, etablere små individuelle zoner, men stadig være sammen og kunne holde øje med hinanden, selvom én laver mad, og en anden leger med børnene i stuen. Det er også værd at bemærke, at sælger indenfor de sidste par år har udskiftet de fleste hårde hvidevarer.

Mod vest er der endvidere udgang til en dejlig altan, der har front mod den åbne, hyggelige plads nedenfor, som også understreger jeres gode beliggenhed med caféliv i stueetagen og masser af skønne restauranter og barer lige i nærheden sammen med flere indkøbsmuligheder og offentlig transport.

Velkommen til en indflytningsklar lejlighed med mange kvaliteter på CV'et.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.