Hørtoftevej 10, 2700 Brønshøj

VILLA - Spændende bungalow i eftertragtet nabolag

SPÆNDENDE FAMILIEVILLA I EFTERTRAGTET NABOLAG - HELE 128 ETAGE-KVADRATMETER

Nu kan I erhverve nøglerne til Højtoftevej 10 i Brønshøj – en gedigen murstensvilla/bungalow, som fordeler sig over en familievenlig og veldisponeret planløsning. Her vil I uden tvivl starte jeres nye boligkapitel i skønne rammer; boligen og beliggenheden går uden tvivl hånd i hånd.

Villaen har prydet adressen siden 1935, og den fordeler sig samlet set over 128 kvadratmeter. Stueplan udgør nemlig 64 kvadratmeter, og den ledsages af en god, højloftet og anvendelig kælder på ligeledes 64 kvadratmeter. Stilen indendørs præges af fine, klassiske detaljer såsom rustikke plankegulve og smukke stuklofter, og dertil kommer det lyse og tidløse interiør, som sikrer en hverdag i særklasse.

Stueetagen byder indenfor til en praktisk fordelingsenté der munder ud i et stort leverum som kombinerer køkken, spisestue og stue. Her får I gode rammer om familielivet, og køkkenet giver naturligvis ideelle rammer om madlavningen. På etagen har I også et regulært soveværelse og et gæstetoilet, mens kælderen rummer tre gode og rummelige disponible rum med gode anvendelsesmuligheder og et stort og lækkert badeværelse med bl.a. både vaskesøjle, bruseniche og god opbevaringsplads til toiletartikler.

Som prikken over i’et er huset omkranset af en helt fantastisk havegrund, som både byder på et stort, solrigt terrasseområde, fin beplantning, garage og carport (carport er ikke registreret på BBR).

Villaen ligger i et af Husums hyggeligste villakvarterer, og her hersker en hyggelig og rolig atmosfære. Nabolaget består af små boligvænger uden gennemkørende trafik, og området lægger sig helt op ad Vestvolden med Utterslev Mose på den ene side og Kagsmosen på den anden side – og som kontrast til den dejlige natur, kan man cykle til Rådhuspladsen på bare 30 minutter.

Der er ikke langt til Frederikssundsvej - men alligevel langt nok væk fra støjen - som byder på alt fra dagligvarebutikker til spisesteder og specialforretninger, og I bor naturligvis også tæt på skoler, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Og så skal man heller ikke glemme at der kun er 700 meter til Husum S-togs station - der på kun 19 minutter kan fragte dig til Københavns Hovedbanegård uden skift.

Velkommen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.