Kolleruplund 6, 2665 Vallensbæk Strand

RÆKKEHUS - Moderne 1-plans rækkehus - fuldstændig indflytningsklart

MODERNE RÆKKEHUS TÆT PÅ STRAND

Vi udbyder nu dette skønne rækkehus til salg. Huset byder på utallige kvaliteter samt en fantastisk beliggenhed tæt på dejlige strande. Velkommen hjem!

Rækkehusets samlede boligareal er 101 m2, der udfolder sig på en stue, et køkken i åben forbindelse til spisestuen, to soveværelser samt et badeværelse. Huset blev komplet istandsat i 2015, med videre renovering så sent som i 2019.

Køkkenet er fra HTH, og er opført med en Corian bordplade, ekstra kraftig Thermex emhætte, induktionskogeplade med hold varm funktion, indbygget ovn med selvrensningsfunktion samt opvaskemaskine med et lavt lydniveau. Badeværelset er mindst lige så luksuriøst, hvor lange hårde arbejdsdage kan blive sluppet helt. Det nye badeværelse følger med gulvvarme, rainshower med to brusehoveder, ny vaskemaskine med diverse ekstra programmer, sensorstyret håndvask, fugtstyret ventilationssystem samt ovenlysvinduer.

Boligens smukke indretningsstil bliver blot forstærket af det fantastiske lysindfald, som gulv-til-loft vinduesfacaderne på indersiden af huset i den grad sørger for.

I stuen kan roen og hyggen nydes i fulde drag, hvor en brændeovn står klar til at varme de kolde fødder i vintermånederne. Brændeovnen har et fjernbetjent skorsstensug, hvilket forbedrer brændeovnens funktion.

De to soveværelser er begge lyse og rummelige, hvoraf det ene har direkte adgang ud til den nyanlagte, solrige terrasse med forhøjet plankeværk. Den vidunderlige terrasse med stor markise summer af en sydfransk, sommerlig stemning, hvor lange aftener kan tilbringes sammen med alle dem, som man har kær. Herudover har den velfungerende grundejerforening i 2019 fået helt ny og virkelig fin legeplads.

Boligen fra 1964 er helt indflytningsklar og har gennemgået en større renovering, hvilket tydeligt kan ses inde og ude. Ejendommen kan prale med et Genvex-lignende ventilationssystem med mulighed for afkøling af rum, samt en varmepumpe, der kan fungere som aircondition, og et fjernbetjent alarmsystem samt nye låse, med nøgle på indersiden i hele huset. Ejendommen har lave vand- og elomkostninger – og er tilmed hulmursisoleret over det hele, endda i skuret.

Kolleruplund er beliggende yderst centralt i Vallensbæk Strand. Herfra er der blot 900 meter til Vallensbæk Station samt Stationstorvet, hvor diverse supermarkeder, spisesteder og andet kan findes. Der er gode træningsmuligheder med hele to fitnesscentre i nærområdet – samt både en folkeskole, HF og et gymnasium tæt på adressen. Derudover er der korte afstande til flot natur, som eksempelvis Vallensbæk Havn samt flere strande.

Kontakt os for en fremvisning i dag, så I kan se alle kvaliteterne med egne øjne.

Vi ser frem til at byde jer velkommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.