Bogholder Allé 31C, 3. TV., 2720 Vanløse

EJERLEJLIGHED - Skøn lejlighed med super beliggenhed

LÆKKERT KØKKEN, SOLRIG ALTAN OG SUPER PLANLØSNING - LEJLIGHEDEN HAR DET HELE

Velkommen til Bogholder Allé 31C, hvor vi har fornøjelsen af at udbyde denne skønne lejlighed på 91 m2. Boligen er en del af en veldrevet ejerforening med gode fællesfaciliteter såsom vaskekælder med tørretumbler og rulle, en stor cykelkælder, værksted til hobbylivet, eget kælderrum samt gratis beboerparkering og mulighed for at få egen carport mod betaling.

Bedst af alt er den fantastiske gårdhave, som er flot anlagt med sirlige buske og frodige grønne arealer, der indbyder til et dejligt udeliv og giver rig plads til både børn og voksne.

Vi bevæger os indenfor i lejligheden, som ligger perfekt placeret på 3. etage og dermed allerøverst i ejendommen. Det giver jer ikke kun den fineste udsigt over nabolagets trætoppe, det sikrer jer også et roligt hjem uden støjgener fra overboere. Den flotte, frie udsigt suppleres af et dejligt lysindfald, som opleves overalt i hjemmet.

Boligen har en åben og indbydende atmosfære, hvilket I allerede bemærker i den store og lyse entré, som også er udstyret med skabsplads. Til højre herfor har I to gode soveværelser, hvoraf det ene har indbygget skabe. Badeværelset ligger i samme omfang og viser sig i et tidløst design med praktisk vaskesøjle, separat bruseniche og et badekar, som tilfører et strejf af wellness til dagligdagen.

De flotte lyse gulve leder os fra entreen og videre ind i hjemmets store samlingspunkt, hvor stuen og køkkenet ligger i åben forbindelse og udgør det moderne leverum, som alle drømmer om. Køkkenet står knivskarpt med en lækker køkkenø og hvide grebsfrie elementer, der elegant skjuler de hårde hvidevarer og understreger det strømlinede udtryk.

Mod vest har I et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier og direkte udgang til den skønneste altan, hvor I kan nyde udsigten over nabolagets tage i uforstyrrede omgivelser.

Bogholder Allé 31C er super attraktivt beliggende i Vanløse. Vi befinder os mellem Grøndals Parkens frodige nature og Vanløse Station, som både har det nyere indkøbscenter Kronen, handlemuligheder, et hyggeligt cafe- og butiksmiljø samt transportmuligheder med metro og tog, der hurtigt forbinder jer med resten af byen. Alt ligger simpelthen lige ved hånden. Det bliver ikke bedre.

Book en fremvisning hos Boligmatch på 70 228 288 :-)

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.