Rundforbivej 209, st., 2850 Nærum

ANDELSBOLIG - Stor 4 værelses lejlighed i MEGET velordnet andelsforening

Skøn og stor andelslejlighed - i velordnet andelsforening

Velkommen til denne 115 m2 store 4. værelsesandelslejlighed som venter på nye købere. Der er tale om en høj stuelejlighed - faktisk de mest populære i bebyggelsen.

Lejligheden er indrettet med 3 soveværelser, 2 badeværelser (hvoraf det ene trænger til en opdatering, men stadig er fuldt funktionsdygtigt, kæmpe køkken med alt i hårde hvidevarer og i åben forbindelse med lys og stor stue.

Beliggenheden er helt fantastisk på den rolige Rundforbivej i Nærum, kun ganske få skridt fra Nærum Gadekær og på en vej, der ender blindt med stisystemer ind til grønne områder. Som beboer her på Rundforbivej kan du nyde de lune forårs- og sommerdage ude i den fælles gårdhave, som ligger roligt her i det lukkede kvarter med grønt græs, borde og bænke. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder foran ejendommen, og i den forbindelse er det også værd at nævne, at det kun vil tage dig små 22 minutter bag rattet at nå fra din adresse i Nærum til arbejdspladsen eller de kulturelle seværdigheder inde i Indre København.

Til daglig kan du imidlertid nyde din gode beliggenhed i hjertet af Nærum, ganske få skridt fra Hovedgaden med bl.a. Rema 1000 og Netto samt med direkte adgang ind til naturskønne Jægersborg Hegn. Der er endvidere kort gåafstand til Nærum Vænge Torv, stationen med Meny, Irma, Matas, Lagkagehuset osv.

Lejligheden har i løbet af de sidste 3 år fået foretaget en gennemgribende renovering der tæller flg:
- nye strøer og pladegulv med underliggende ny isolering i hele lejligheden, herpå et flydende pergo vinylgulv der gennemgår alle rum
- ny el i hele lejligheden, nye kabler, stik, tavler, osv
- en masse ny VVS, blandt andet radiator og rør samt toiletter m.v.
- det store køkken har kun de bedste hårde hvidevarer fra boss, Siemens, witt, quooker
- hele lejligheden har fået nye døre, vægge, lister
- hele lejligheden er fuldspartlet og der er filt på alle vægge og det bedste maling fra flügger

Herudover er der lavet en del forbedringer på ejendommens udearealer, BWT anlæg til kalkfrit vand, nye vaskemaskiner og tørretumblere osv.

Bemærk at der er tale om en yderst veldrevet andelsforening med meget lav belåning på ca 9,3 mio kr - mod ejendomsvurdering på kr. 54 mio kr.

Det er muligt at holde kat i andelsforeningen - men ikke hund.

Ring til Boligmatch i dag og book en fremvisning

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.