Thyrasgade 4, st. 103., 2200 København N

EJERLEJLIGHED - Skøn lejlighed med sydvestvendt altan

HØJ STUELEJLIGHED MED SOLRIG ALTAN PÅ NØRREBRO

Thyrasgade 4, st, 103 ligger i hjertet af det trendy mytologiske kvarter på Nørrebro. Her er du tæt på barerne og caféerne i Stefansgade, og specialbutikkerne og spisestederne i Jægersborggade. Du er heller ikke mange skridt fra en hyggelig gåtur i Assistens Kirkegården, et glas med vennerne i Nørrebroparken eller et godt lagersalg i Nørrebrohallen. Selvom du er tæt på det travle liv på Nørrebrogade, føles lejligheden som en rolig, privat lomme, hvor du kan trække dig tilbage.

Den høje stuelejlighed er placeret i en solid ejendom fra 1974, og gennemgående er det tydeligt, at der er gjort mange gode ting for at få selve lejligheden til at fremstå helt tidssvarende. For eksempel vidner det snedkererede møbel i badeværelset og flisebordet i køkkenet om et højt niveau af kreativitet, som nu kommer dig til gode.

Med en stor entré, et stort badeværelse, stue med køkken i åben forlængelse og et godt soveværelse folder hele lejligheden sig ud med en rummelighed, som du vil sætte pris på. Det lille køkken har naturligvis alt i hårde hvidevarer. Stuen fremstår som et dejligt hjerte til både hverdag og fest. Fra stuen træder du direkte ud i den dejlige, overdækkede, sydvestvendte altan med trægulv og altankasser.

På altanen har du i sommerdagene masser af sol til både din frokost og din aftensmad. Soveværelset ligger ugeneret, uden indkig fra en svalegang og der er masser af plads til både seng og tøjskabe. Badeværelset, med det indmurede badekar, har også en rigtig god størrelse.

Det mytologiske kvarter ligger i ét af de mest hippe områder i hele København, hvor unge studerende og førstegangskøbere flokkes om at få lov til at købe de fine boliger. Der er også kort afstand til både Metro, tog og bus, så du hurtigt kan komme rundt i byen.

Lyder det som noget for dig? Kontakt os i dag og hør nærmere!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.