Nordre Fasanvej 87, 4. tv., 2000 Frederiksberg

ANDELSBOLIG - Skøn andelslejlighed - perfekt til den store familie

ANVISNINGSSALG GENNEM BOLIGMATCH

Lejligheden ligger lige ved Godthåbsvej med caféliv, indkøbsmuligheder og 7 min. gå-gang til metro; Aksel Møllers have. Her er mulighed for et pulserende og aktivt liv tæt på Langelands Plads, legepladser, kulturliv samt kommende grønne udviklingsplan for Frederiksberg Hospital, ZOO, Frederiksberg Have m.m. Et område med gode institutioner og skoler, hvor der både er plads til familien og det aktive liv.

Lille, sund og meget veldrevet forening med to opgange, opført i 1935 og et baghus. Der er en lille græsplæne med roser og hyggelig beplantning med borde, grill, legehus og sandkasse. Derudover cykelparkering, cykelkælder, vaskekælder og festlokale. Der er p-pladser i gården med kort venteliste.

Lejligheden er lys og ligger på 4-5 sal. Lejligheden er 104 m2, men virker større da areal ved skråvægge ikke regnes med.

4. sal indeholder stort køkkenalrum med vestvendt altan, hårde hvidevarer fra 2019, vaskemaskine skjult i skab, wc med bad, stue med karnap og trappe til 5. sal.

5. salen blev ombygget til lejlighed i 2018 (tidligere opbevaringsrum) og indeholder 4 værelser, wc med bad lavet i microcement samt et depotrum.
Ved sælgers inddragelse af loftrum til lejligheden, er der ikke er betalt et engangsbeløb for loftsreummet. Istedet tæller loftsrummet som en forbedring og der betales leje af loftsrummet (1. salen i lejligheden)

Lejligheden er istandsat og indflytningsklar.

(Bemærk at billederne er taget af sælger selv - og vi ikke er i besiddelse af en plantegning)

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.