Snebærvej 4, 4873 Væggerløse

Hyggeligt sommerhus på stor grund

Hyggelig og velholdt fritidshus i Bøtø i gå-afstand til Østersøen samt sjove aktiviteter som Go-cart bane, Golf and Fun Park og på et kvarter er man på Lupintorvet, hvor man kan nyde en god middag på restauranten og til dessert kan man nyde en is fra isboden.

Ca. 5 km fra huset ligger attraktive Marielyst som byder på forskellige indkøb, caféer, lokale butikker, Larsens Plads og gode restauranter mm.

Huset er beliggende på en stor og nem grund, hvor der vil være mulighed for at lave flere terrasser i de forskellige kroge af haven. Det velholdte hus byder dig velkommen i husets køkken/alrum hvor du træder direkte ind i køkkenet som er af ældre dato. Herfra har man muligheden for at følge med i familiens aktiviteter både ude og inde. Fra køkken/alrummet kommer man til stuen, som let ville kunne laves om til et ekstra værelse. Her er også trappen til ejendommens hems, som er ideelt til opbevaring eller til soveområde for børnene.
Endvidere er et værelse med plads til dobbeltseng og ejendommens lyse badeværelse med bruseniche.
Fra stuen er der udgang til en stor delvis overdækket terrasse, hvor der er plads til at samle familien en lun sommerdag.

På ejendommen er en carport og skur.

Et hus der emmer af hygge, charme og kalder på en masse familietid.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.