Richard Mortensens Vej 10A, 1. mf., 2300 København S

EJERLEJLIGHED - Indflytningsklar lejlighed med stor altan

INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED STOR ALTAN

På Richard Mortensens Vej 10A har vi fornøjelsen af at udbyde en flot og indflytningsklar lejlighed på 106 m2, som særligt henvender sig til det pladskrævende par, familien eller jer, der ønsker en suveræn delebolig.

Lejligheden ligger på 1. sal i en ejendom, som blev opført i 2015 og tilbyder moderne bekvemmeligheder såsom elevator og gode parkeringsmuligheder.

Ejendommen ligger ud mod åbne, grønne arealer og med en flot fri udsigt til den store fodboldbane og legeplads, der skaber et naturligt samlingspunkt for nabolagets børn og unge.

Og netop børnefamilien vil elske at bo her, for I har Kalvebod Fælled Skole få minutters gang fra hoveddøren og der er gode daginstitutioner i nabolaget.

Ligeledes findes Fields mange butikker, spisesteder, den store Bilka og den tilhørende biograf mindre end fem minutters cykeltur fra hoveddøren.

I har Fælledens smukke natur som nabo, ligesom at metroen holder klar til at tage jer direkte ind til hovedstaden, så I aldrig skal undvære byens liv eller et frodigt landskab. Alt er lige ved hånden.

I overtager nøglerne til en lys og velindrettet lejlighed i flot stand. Gennemgående for boligen er det dejlige lysindfald, der særligt kan nydes i stuen og på altanen, som vender perfekt mod syd, så I får mest muligt ud af solen.

I åben forbindelse til stuen har I et stilfuldt køkken i gennemført hvidt med gode opbevaringsløsninger og alt i hårde hvidevarer.

Badeværelset hvide fliser på væggene, de velplacerede spots i lofterne og det stilrene skabsmodul står i perfekt harmoni med køkkenet og boligens resterende indretning. Badeværelset er af rigtig god størrelse med både vaskefaciliteter og separat bruseniche.

Planløsningen fortsætter med et praktisk garderoberum og tre fine soveværelser, som giver plads til børne- og forældresoveværelse, hjemmekontor eller noget helt fjerde, der passer til jer.

Rammerne for et dejligt hjem er sat og beliggenheden er helt i top. Vi står klar med en fremvisning, så kontakt os allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.