Herredsvej 18, 2820 Gentofte

VILLA - Velholdt villa i tre plan

Velkommen til Herredsvej 18. Denne sjælfulde villa har god plads, både når det kommer til de lyse rum og den store og charmerende have med en tjenlig og hyggelig køkkenhave.

Huset er delt op på stueplan og første sal - og ydermere følger en praktisk kælder. Stueplan fordeler sig på et køkken i direkte forbindelse til spisestue og stue, et værelse og et badeværelse med gulvvarme.

Førstesalen består af tre gode værelser samt et stort badeværelse med gulvvarme, og kælderen gemmer på et vaskerum, et fyrrum, et lille disponibelt rum samt to store disponible rum.

Matriklens charmerende have ligger på en privat hjørnegrund, som solen rammer dagen lang. Her er gode muligheder for at finde sit yndlingsspot at nyde kaffen eller romanen i, og her er også fin plads til at trille bold med de små - eller bare at holde øje med dem fra den dejlige terrasse.

Fra den charmerende hovedindgang er ikke langt til Vangede Bygade. Turen til nærmeste station kan nemt klares på gåben eller cykel, hvorfra S-toget kan tage jer til Nørreport Station på 18 minutter, og også turen til skole er en kort cykeltur væk.

Har I glemt pastaen til aftensmaden er der ingen skade sket, for turen til flere indkøbsmuligheder er maksimalt to minutters cykeltur fra matriklen, og vil I ud og strække benene, kan en tur ved Gentofte Sø lige være sagen.

Denne perle af en ejendom ligger klar til jer, som ønsker et rummeligt hjem med behagelige og eftertragtede kvadratmeter - inde som ude.

Læs mere om villaens indretning og se skønne billeder på de næste sider - eller endnu bedre, kontakt Boligmatch i dag på 70 228 288 og book en fremvisning :-)

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.