Rebæk Søpark 3, 10. 1004., 2650 Hvidovre

EJERLEJLIGHED - Skøn og lys 2-værelses lejlighed med fantastisk udsigt

PERFEKT 2-VÆRELSES TIL SINGLEN ELLER PARRET

Drømmer du om et hjem med gode rum, altan, udsigt og et attraktivt og nemt nærområde, så er det lige her, du skal bo!

Den fine lejlighed fordeler sig på 61 kvadratmeter, og fra den fordelende entré bevæger du dig blandt andet ind i den store og lyse stue. Her er der godt med plads til både chaiselongsofaen og fladskærmen, mens du på samme tid kan have spisebordet stående, som kan rumme mange gæster.

I stuen er der desuden en fantastisk udsigt ud over byens tage og trætoppe, og i det velholdte, lyse køkken er det muligt at skabe åben forbindelse ind til spisepladsen, så de mange gode samtaler ikke forstyrres.

Entréen leder dig også ind i det rummelige badeværelse, der ligeledes fremstår velholdt og med både brus og kar.

Lejlighedens soveværelse har en rigtig god størrelse, og også her strømmer det naturlige lys ind gennem det store vinduesparti.

Derudover har du fornøjelsen af et praktisk depotrum, hvor vasketøjet kan ordnes, uden det skal fylde i de andre rum. Rummet ville også kunne bruges som walk-in closet - der er masser af anvendelsesmuligheder.

Selve ejendommen er opført i 1972, og udover den skønne lejlighed, så tilbyder ejendommen en vestvendt altan, der strækker sig langs hele boligen, og herfra er der henrivende udsigt, så langt øjet rækker. Derudover kan du nyde godt at de tilhørende grønne områder, som du på egen hånd kan opsøge, eller som du kan benytte i selskab med familie og venner.

Lejligheden har en attraktiv beliggenhed, da du fra adressen er tæt på alt det, du skal bruge i hverdagen.

Efter en kort cykeltur på få minutter er du omgivet af flere slags dagligvarebutikker, og du er tæt på diverse idrætsmuligheder og skønne, grønne områder i form af Rebæk Søpark og Damhussøen, hvor gå- og løbeture venter. Fra boligen har du kun få minutters gang til Rødovre St., hvorfra der er rigtig gode muligheder for offentlig transport i alle retninger.

Det populære Vestbad er også inden for kort rækkevidde, og her kan du blandt andet nyde det udendørs svømmebassin i de varme sommermåneder. Idylliske Brøndbyskoven kan også hurtigt nås, hvilket er et vidunderligt sted at opleve alle fire årstider.

Desuden går der fra hoveddøren ikke lang tid, før du befinder dig i Valby, på Frederiksberg eller på Vesterbro.

Vi glæder os meget til at fremvise for dig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.