Rundforbivej 217, 1. th., 2850 Nærum

ANDELSBOLIG - Skøn og rummelig 2 værelses lejlighed i velordnet andelsforening

VELDISPONERET 2V'ER LIGE VED NÆRUM GADEKÆR

På en lille gren af Rundforbivej, centralt inde i Nærum, ligger et boligkompleks af andelsboliger roligt hen med grønne stier og byens gadekær lige foran vinduerne. I dag skal vi se nærmere på en fin og lys 2 værelses lejlighed på 63 m2, der er som den fødte førstegangsbolig.

Lejligheden byder indenfor til en fordelingsentré med køkken og soveværelse på højre hånd, stue på venstre hånd og badeværelse lige fremme.

I køkkenet venter masser dig lyse moduler, god opbevaringsplads og alle de nødvendige hårde hvidevarer.

Sidste regulære er det rummelige flisebadeværelse med separat bruseplads. Desuden er der jo entréen, som gør det godt til opbevaring af jakker og andet.

Du flytter ind i A/B Ved Kæret, en sund andelsboligforening med styr på økonomien, der især skiller sig ud ved sin grønne placering. Nærums gadekær ligger nemlig lige for og samtidig er du tæt på byens tilbud med masser af offentlig transport, dagligvareindkøb, butikker og rekreative arealer. Fra Nærum er der nem og hurtig forbindelse til København såvel som resten af Hovedstadsområdets forstæder.

Andelsforeningen har indledende snak omkring etablering af altaner på vestsiden - så der fremover kan blive endnu mere plads at boltre sig på. Finansieringen heraf bliver omkring kr. 500,- ekstra i de månedlige fællesudgifter. Det bemærkes dog, at der alene er tale om en indledende snak, der skal laves tegning-/økonomisk materiale fra rådgivningsfirma mv til brug for afstemning på ekstraordinær generalforsamling.

Lyder det tiltalende? Så kontakt os i dag for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.