Oehlenschlægersgade 48, 4. tv., 1663 København V

EJERLEJLIGHED - Klassisk københavnercharme med stor, vestvendt altan i hjertet af Vesterbro

Fed, klassisk københavnercharme med stor, vestvendt altan i hjertet af Vesterbro

Oehlenschlægersgade er en af de allertidligst anlagte gader på Vesterbro, samtidig er den en af Københavns længste sidegader, og det er derfor ikke mærkværdigt, at de fleste, der kender til byen også kender denne ikoniske gade, der huser både et af de helt gamle, "ægte" værtshuse, et lille hotel i gadens ældste byggeri.

Her er flere hyggelige specialbutikker, vintagebutikker, galleri og spisesteder og caféer. Gaden strækker sin lange krop fra Vesterbrogade og hele vejen til Sønder Boulevard, gennem Istedgade. Og det er også her, ganske tæt på Istedgade, at I nu får muligheden for at bo i ægte, klassisk københavnerhygge, midt i bydelens fantastisk mange tilbud.

Pladsen fordeler sig på en super planløsning med mange muligheder. Her inviteres I indenfor via en god entré, der ligger i åben forbindelse med lejlighedens lækre køkken, hvilket skaber en god rumfornemmelse og dejligt meget lys.

Lejligheden rummer desuden et luftigt og velindrettet badeværelse med brus og tre gode rum, der byder på særligt mange indretningsmuligheder. Her kan I indrette rummene som værelser og stuer efter egne ønsker, da de alle egner sig udmærket til begge formål og ligger i forhold til hinanden på en måde, der gør, at I kan åbne op og lukke af mellem rummene som det bedst passer ind i jeres behov.

Lejligheden er samtidig yderst delevenlig. For nuværende er lejligheden indrettet med to gode soveværelser og en skøn, lys stue med plads til både sofaarrangement og spisebord.

Fra lejlighedens ene værelse er der adgang til en stor, vestvendt altan, der supplerer med et skønt uderum, hvor I kan nyde aftensolen længe. På altanen, der er næsten 7 m2 stor, får I rigelig plads til både hyggekrog, potter, krukker og lille spiseplads. Her er langt til genboen og masser af åben himmel.

Lejligheden fremstår yderst velholdt. Her kan I bare pakke ud, komme på plads og med det samme finde jer til rette i jeres nye udgangspunkt for hverdagen, hvor alt hvad hjertet begærer er at finde lige udenfor døren.

Ejerforeningen er yderst veldrevet - og med et fantastisk gårdmiljø, nok det bedste i området. Der er bl.a. to store legeområder, basket/fodboldbane, grill-område, cykelparkering, barnevognsområde/parkering mv. Gårdmiljøet er absolut et "must see" :-)

Ring på 70 228 288 og book en fremvisning. Vi glæder os til at vise jer rundt

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.