Syvstjerne Alle 37, 2770 Kastrup

VILLA - Charmerende og indflytningsklart rækkehus med fuld, brugbar kælder

Charmerende og indflytningsklart rækkehus med fuld, brugbar kælder og hele to badeværelser

Med en super praktisk beliggenhed for børnefamilien, i korte gåafstande til både skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter, grønne områder, indkøb og offentlig transport, udbydes nu dette skønne rækkehus, perfekt til børnefamilien med 1-2 børn.

Huset er renoveret af sælger i 2017 og gemmer på mange lækre detaljer.

Den lyse stueetage og den velindrettede førstesal suppleres af en fuld, høj, tør og aldeles brugbar kælder, der er indrettet med et stort, praktisk bryggers med brus, et separat toilet, stort, disponibelt rum samt et lyst og åbent trapperum med adgang fra entréen i stueplan.

I stuetagen er pladsen prioriteret til fællesarealerne med et lyst, åbent, vinklet og særdeles indbydende alrum.

Her er køkkenet indrettet med hvide skabselementer og integrerede hvidevarer og med en halvø, der skaber en naturlig opdeling i rummet mellem køkken og stuen, hvor I får fin plads til at indrette jer med både sofaarrangement og spisestue. Herfra har I udgang til den skønne baghave, der ligger perfekt orienteret, stik syd.

På husets førstesal finder I to hyggelige og indretningsvenlige værelser samt husets badeværelse, der er istandsat i et stilrent og moderne udtryk, med blandt andet lækre fliser, Unidrain og hængetoilet. Bemærk at der er mulighed for at indrette 1. salen med tre værelser med en skillevæg.

I baghaven er der, med udgang fra stuen, etableret en fantastisk hyggelig, overdækket terrasse, som ikke bare forlænger udesæsonen, men også skaber en fornemmelse af flydende overgang mellem ude og inde og i sommerhalvåret fungerer som forlængelse af stuen.

Herfra har I adgang til den solrige baghave, der er anlagt med fliseterrasser og -gange, plæne og charmerende skur/legehus. Baghaven er desuden omkranset af velholdt og tæt hæk. I forhaven er der plads til parkering, cykler og eventuelt redskabsskur.

Foran huset er der flisebelagt indkørsel med plads til hele to biler.

Huset fremstår aldeles velholdt og fuldkommen indflytningsklart. Her kan I bare pakke ud, komme på plads og med det samme føle jer hjemme i jeres nye bolig og i nærområdet, der byder på muligheder for hele familien.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.