Spaden A 6, 2. 1., Høje Taastrup, 2630 Taastrup

EJERLEJLIGHED - Skøn 2-værelses lejlighed

I lejlighedskomplekset Gadevang - dejligt kvarter i Høje Taastrup - ligger denne skønne lejlighed, som nu kan blive dit næste hjem.

Her er tale om en lejlighed i en meget velordnet ejerforening og du kan her se frem til en yderst velindrettet bolig bestående af entré med mulighed for masser af opbevaringsplads, en stor og lys stue med udgang til en stor og møblerbar altan og åben forbindelse til køkkenet samt et virkelig fint soveværelse og et rummeligt badeværelse.

Beliggenheden er virkelig god, og du får nem adgang til alle hverdagens behov. Der er gåafstand til både Høje Taastrup Station og bussen, og gode indkøbsmuligheder nåes nemt på cyklen, bl.a. i storcenteret City2.

Det er også muligt at gå til både daginstitution og skole, og der er heller ikke langt til motorvejen hvis din arbejdsplads tilgåes den vej.

Lejligheden befinder sig på anden sal i en eftertragtet ejendom fra 1973. Her er skønne fællesarealer med græsplæner, legeplads og høje træer, som indrammer kvarteret på bedste vis.

I lejligheden finder I entréen med god opbevaringsplads. Der er endvidere adgang til både stue og værelse. Stue og køkken er i et rum og med direkte udgang til altanen som gør at rummet er dejligt lyst.

Her får du masser af plads til at indrette både med både sofagruppe og med spisebord. Der er også rig mulighed for at inddrage altanen - og derved forene inde og ude.

Køkkenet er fint med lyse skabe og god plads til madlavningen. Soveværelse har eget lille walk-in-closet. Og badeværelset har skønt badekar og vaskesøjle.

Altanen er skøn - og kan hurtigt blive en af jeres foretrukne opholdssteder. Der er plads til havemøbler, krukker, tørrestativ osv.

Ring til Boligmatch på 70 228 288 og book en fremvisning :-)

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.