Harrestrup Allé 28, 1., 2500 Valby

VILLALEJLIGHED - smuk og charmerende lejlighed i pragtvilla

Smuk og charmerende lejlighed i pragtvilla

På første sal i den ene ende af en enorm pragtvilla, beliggende i et roligt villakvarter i Valby, få minutter på cykel gennem Valbyparken fra Kalvebod Strand og med alt hvad I skal bruge i en aktiv hverdag inden for korte afstande, udbydes nu en fantastisk flot lejlighed.

Villaen på Harrestrup Allé 28 er opført i 1927 og er siden renoveret og tilbygget. I 2018 påbegyndte en total istandsættelse af alle tage på ejendommen og i samme ombæring blev denne fantastiske lejlighed etableret.

Fra 1998 og frem til i dag har ejendommen undergået en stort set, total istandsættelse fra kælder til kvist, er blevet tilbygget og fremstår i dag i sin måske bedste stand nogensinde. Villaen på Harrestrup Allé er meget sjældent udbudt. Her bliver man boende, når man først er inde.

Lejligheden har højt til den åbne kip med smukke, fritliggende hanespær, ovenlysvinduer og lækre indretningsdetaljer. Planløsningen er perfekt til parret eller den enlige, der holder af plads.

Her får I to kæmpestore stuer, et velindrettet køkken, lækkert badeværelse og to værelser. Til lejligheden hører desuden et stort, disponibelt rum i kælderen og brugsret over visse arealer i den skønne have.

Det er en gammel ejendomsmæglerkliché, den om, at her er tale om en bolig, der skal opleves. Det er ikke desto mindre tilfældet her. Bare det at komme hjem og træde ind af havelågen og gennem det smukke indgangsparti.

De gavmilde, naturlige lysindfald, der præger stemningen gennem hele lejligheden og den skønne have, der byder på gamle frugttræer, frodig beplantning og masser af sol.

Vi glæder os enormt meget til at vise jer rundt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.