Dalstrøget 96, 4., 2870 Dyssegård

EJERLEJLIGHED - Skøn lejlighed med masser af lys og stor vestvendt altan

Rummelig lejlighed med vestvendt altan og attraktiv beliggenhed - højt i bebyggelsen og masser af lys i lejligheden

Lejligheden på Dalstrøget 96 4. sal inviterer indenfor via en stor entre med et indbygget skab. Herfra har I videre adgang til en stor, møblerbar forstue, der samtidig fungerer som fordelingsgang.

Lejligheden rummer to gode værelser, badeværelse med kar og vaskemaskine, et godt køkken-alrum med plads til spisebord og det oplagte sted at fange en stråle morgensol.

Her er desuden en skøn, lys stue med udgang til en vestvendt altan, hvor den overdækkede og afskærmede løsning forlænger udesæsonen. Herfra har I en skøn udsigt over Søborg og det dejligste sted at nyde aftensolen.

Køkken er funktionelt og indrettet med god skabsplads og nyere opvaskemaskine og komfur. Til lejligheden hører både kælderrum og et godt opbevaringsrum i lejligheden med god plads til opbevaring og oplagt som walk-in closet.

Ejendommen er velholdt og veldrevet. Her er elevator samt pæne fællesarealer og gode forhold for både bil- og cykelparkering.

Her er I blot 5 minutters gang fra Vangede station, hvorfra det tager 16 minutter med S-tog til Nørreport. Dog er her ingen støjgener fra hverken fra biler eller tog.

Der er to velassorterede dagligvarebutikker på den modsatte side af vejen og 10-15 minutters gang til Søborg Hovedgade, hvor I finder alt fra hyggelige caféer og restauranter til shopping og små specialbutikker.

Skole og daginstitutioner samt gode idræts- og fritidstilbud er ligeledes at finde inden for korte afstande.

Stemningen i foreningen er præget af godt naboskab, der blandt andet dyrkes på de store grønne arealer omkring lejlighederne, hvor der er både med blomster, legeplads, og haver.

Vi glæder os til at vise jer rundt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.