Platanhaven 11, 2600 Glostrup

VILLA - Rummelig og velindrettet etplansvilla i fredeligt og attraktivt kvarter

Rummelig og velindrettet etplansvilla i fredeligt og attraktivt kvarter

På Platanhaven 11 bliver i en del af et attraktivt villakvarter, hvor de lukkede, trafiksvage veje og de udbredte stisystemer trygt fører rundt i området.

Kvarteret huser børnefamilier med børn i alle aldersgrupper og her er det altså nemt at finde legekammerater.

Stisystemerne fører direkte til både skole, SFO og fritidsaktiviteter og således får familiens yngste en fri hverdag, hvor de nemt og trygt selv kan komme til og fra det hele.

Med korte afstande til indkøb, Glostrup Shoppingcenter, biograf, svømmehal, idrætspark og Vestskoven, så får I her et nærområde, der henvender sig til enhver interesse og ethvert behov. Her får i det hele.

Villaen er opført i 1968 og er siden løbende vedligeholdt og istandsat. I dag fremstår boligen lys og indbydende, indrettet i et tidløst udtryk.

Her kan I flytte direkte ind og løbende sætte eget præg på indretningen. Udgangspunktet er en super planløsning, perfekt til familien med op til tre børn.

Her får i fire gode værelser, hvoraf det ene er indrette med skabsvæg og egen udgang til haven.

Her er gæstetoilet og badeværelse med kar og separat brus. God entré og fordelingsgang og selvfølgelig lyse og indretningsvenlige fællesarealer med et pænt og velholdte køkken og en stor, vinklet stue med gulv-til-loft vinduespartier og udgang til den sydvendte baghave.

I haven er der etableret et stort og yderst charmerende terrassemiljø, hvor udhæng på taget skaber et overdækket parti og hvor i har plads til både spisebord, loungemøbler grill og en skøn udsigt over den ugenerte have, der er anlagt med plæne og gammel beplantning.
Foran huset er der rummelig indkørsel og carport.

En virkelig skøn, gedigen og velindrettet villa, som vi glæder os til at invitere jer indenfor i.

Kontakt Boligmatch i dag og book en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.