Hasselvang 6, 2660 Brøndby Strand

VILLA - indflytningsklar villa - tæt ved stranden

Lækker, indflytningsklar villa med skønt anlagt have, i gåafstand fra vandet

På Hasselvang 6 kommer I til at bo i gåafstand fra både stranden, Brøndby Strand Centrum med mange specialbutikker og indkøbsmuligheder og på stationen, skoler og daginstitutioner. Herfra får familien et super udgangspunkt for hverdagen, hvor det hele nemt lader sig gøre for alle medlemmer, store som små. Fra huset er desuden nem og hurtig tilkørsel til motorvejen og altså gode forhold for pendleren.

Villaen er opført i 1958 men er siden flot istandsat og fremstår i dag som en moderne bolig med lækre indretningsdetaljer.

Pladsen er godt fordelt i et plan, der suppleres af en rummelig sidebygning / garage. I garagen / sidebygningen er der tre gode disponible rum, der byder på et hav af anvendelsesmuligheder og mange, gode, ekstra etagemeter. Sælger har tidligere benyttet garagen til gæstebolig - det understreges naturligvis at garagen ikke er godkendt til beboelse.

I boligen får I to gedigne værelse, hvoraf det ene er indrettet med stor skabsvæg. Her er kombineret entré og fordelingsgang med indbygget skab, praktisk bryggers med egen indgang samt skønne, åbne fællesrum, hvor et velindrettet køkken ligger i åben forbindelse med to stuer i forskudte niveau.

Gennem hele boligen er valgene faldet på flotte sort/hvide kontraster i både stilrene og funktionelle løsninger med fokus på den vedligeholdelsesvenlige bolig.

I haven fortsætter det velholdte udtryk. Her får I et kæmpestort terrassemiljø med plads til både langbord, loungemøbler, grillområde og potter og krukker med blomster og krydderurter. Her er desuden en stor, indhegnet og østvendt baghave med plæne og en tilsvarende stor forhave, hvor aftensolen kan nydes til fulde.

En flot og velholdte villa, ude som inde, hvor I får alle hverdagens praktikaliteter samt alle havets uendeligt mange tilbud inden for ganske korte afstande.

Vi glæder os til at vise jer rundt. Kontakt endelig Boligmatch i dag på tlf 70 228 288 :-)

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.