Ålbrosvinget 2B, 2730 Herlev

VILLA - Fuldkommen indflytningsklar villa fra 2021

Stilfuld og fuldkommen indflytningsklar villa (halvt dobbelthus) fra 2021 med attraktiv beliggenhed

På Ålbrosvinget 2B i Herlev kommer i til at bo i kort gåafstand til de smukke naturomgivelser omkring Sømosen, hvor løbe- cykel og spadsereture kan nydes ad de anlagt stier.

Huset ligger desuden tæt på både skoler, børnehuse, indkøbsmuligheder og en bred vifte af fritidsaktiviteter, og således får den aktive familie her et super udgangspunkt for hverdagen.

Villaen er indrettet perfekt til børnefamilien med i alt fire gode og gedigne værelser, hvoraf det ene, i forening med husets største badeværelse udgør en lækker forældreafdeling.

Her kan de voksne trække sig til et lindrende karbad i det smukt indrettede badeværelse og stadig være tæt på fællesrummene. Husets andet badeværelse er indrettet med brus og i samme lækre udtryk som forældrebadeværelse med kvalitetsfliser, glasbrusekabine og hængetoilet.

Boligens hjerte udgøres af et stort, lyst og særligt indbydende alrum, som er indrettet med velindrettet, stilrent køkken. Her skaber en stor halvø naturlig opdeling af rummet og en skøn dynamik i alrummet, når der skal laves mad, mens der hjælpes med lektier, underholdes gæster eller bare, når de langsomme, hyggelige weekendmorgener skal nydes med pandekager og samvær.

Entréen ligger i åben forbindelse med alrummet, hvilket afstedkommer et smukt kig gennem hele husets længde, når I træder ind, og huset rummer desuden et praktisk bryggers med egen indgang og gode vaskefaciliteter.

Grunden er anlagt med fokus på de vedligeholdelsesvenlige løsninger. Her skal man bare kunne slappe af i fritiden og nyde solen i den skønne, vestvendte have, der er anlagt med stor træterrasse og omkranset af hegn med indbyggede plantekasser.

Langs huset er der etableret en stor, flot indkørsel med plads til flere biler. Her er der opført dobbeltcarport med overdække ved hoveddøren og med tilstødende stort udhus, hvor I får rigelig plads til både værksted og havemaskiner.

En fantastisk flot, gennemført og velindrettet villa som vi glæder os meget til at vise jer rundt i.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.