Vagtelvej 35, 4. th., 2000 Frederiksberg

EJERLEJLIGHED - Skøn lejlighed med masser af lys og indretningsmuligheder

Lys, lækker og velholdt lejlighed i attraktiv ejendom

Kunne du tænke dig at bo attraktivt på Frederiksberg, med god plads, masser af naturligt lys og adgang til skønne fællesfaciliteter, herunder blandt andet pool? Lyder det lidt for godt til at være sandt? Det er det ikke. Denne lyse og rummelige lejlighed på Vagtelvej 35 4. th. har det hele.

Med hele 119 bbr-kvadratmeter får I her god plads og lejligheden er indrettet perfekt til den lille familie, eller parret eller den enlige, der holder af plads.

Gennem hele lejligheden er rummene store, lyse og indretningsvenlige og alle vægge, lofter og gulve fremstår pæne og velholdte. Her er indrettet i et tidløst udtryk med udelukkende lyse materialer i både køkkenet og på lejlighedens badeværelse.

En stor, møblerbar forstue med indbyggede skabe inviterer indenfor. Herfra er der adgang til badeværelse, gæstetoilet, køkken-alrum, et stort værelse og den ene af to store stuer en suite. Den den stue har udgang til en skøn, solrig og afskærmet altan med udsigt over grønt.

Ejendommen råder over attraktive fællesarealer med blandt andet en stor, lækker pool, der om sommeren skaber super hyggeligt liv og er et yndet mødested for beboerne. Her er desuden gode parkeringsforhold samt korte afstande til alt hvad I skal bruge for at få hverdagen til at glide nemt.

Ejendommen er veldrevet og huser både ældre og unge, familier, par og enlige.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.