Fælleddiget 21, 2300 København S

RÆKKEHUS - skønt beliggende rækkehus med familievenlig indretning

Super velindrettet enderækkehus med attraktiv beliggenhed. Virkelig velordnet ejer/grundejerforening med tæt sammenhold. En slags byen i byen.

Som adressen også indikerer, så kommer I her til at bo i ganske kort afstand fra Amager- og Kalvebod Fælled.

Fælleden er byens absolut største naturområde, hvor løbe-, ride- og spadsereture får de absolut bedste omgivelser og hvor naturen kan følges på nærmeste hold gennem alle årstidernes skifte.

Her er skønne faciliteter med både skaterhal, legepladser samt daginstitutioner og skole også indenfor gåafstand, ligesom Metro, indkøb, Fields og tilkørsel til motorvejen er at finde tæt på. Her får I altså alle både skøn natur, byens mange tilbud og nemme og hurtige ruter både ind og ud af byen.

Rækkehuset her er et enderækkehus og er beliggende for enden af en stille, lukket vej. Stisystemer fører rundt i kvarteret og her kan I trygt sende børnene afsted på legeaftaler og eventyr.

Over to velindrettede plan fordeler pladsen sig her godt, med et stueplan, der er dedikeret til fællesområderne, mens I på førstesalen finder tre gode og gedigne værelser samt husets ene badeværelse, der er indrettet med kar. Der er adgang til etagens rum fra en rummelig og møblerbar repos, hvor der fint kan etableres hjemmearbejdsplads, eller måske legehjørne til de mindste.

I stueetagen finder I husets andet badeværelse, dette med brus, et praktisk bryggers, velindrettet køkken, en god entré med trappe til førstesalen og plads til sko og overtøj og selvfølgelig en skøn, lys og indretningsvenlig stue med udgang til en hyggelig baghave, der ligger perfekt orienteret, stik syd.

Gennem huset fremstår faciliteterne pæne og brugbare. Her er der plads til at sætte eget præg på udtrykket uden at skulle en gennemrenovering fra A-Z igennem. Materialerne er lyse og tidløse og gulve og vægge mm. fremstår generelt pæne. Og ønsker man ekstra plads, så er der mulighed for at udnytte 2. salen til legerum eller lign. ligesom mange andre i beboelsen har gjort. Bemærk at Boligmatch / sælger ikke indestår for at man kan få godkendt 2. salen til beboelse eller lign.

I den solrige baghave kan I hygge om sommerens måltider på terrassen - og med masser af privatliv i den lukkede have omkranset af tæt og velholdt hæk. Foran huset er der etableret en fin gårdhave med praktisk redskabsskur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.