Rossinisvej 6, 3. tv., 2450 København SV

EJERLEJLIGHED - Skøn indflytningsklar lejlighed

Smagfuldt istandsat, veldisponeret og indflytningsklar lejlighed med Valbyparken som nabo

Lejligheden her er beliggende på 3. sal tv. på Rossinisvej 6. En adresse, der byder på det allerbedste Københavns Sydhavn kan bryste sig af.

Her kommer I til at bo under 200 meter fra byens største og, vil nogen mene, også smukkeste park, Valbyparken. På få minutter kan I cykle gennem parken til Kalvebod Strand, der er en af mange af byens nye hotspots for badning, samvær og vandsport i de varme måneder.

Med station, gode busforbindelser, indkøb, træningscenter og meget mere i det absolutte nærområde, så får I her en beliggenhed, der ikke lader meget tilbage at ønske.

Lejligheden er gennemrenoveret og fremstår fuldkommen indflytningsklar. Her er åbnet op mellem køkken og entré for en skøn, luftig rumfornemmelse, der med det samme møder jer, så snart I træder indenfor i boligen.

Køkkenet er velindrettet og stilrent i flotte sort/hvide kontraster og med fuld hvidevarepakke, inklusive vaskemaskine.

Fra den kombinerede entré og fordelingsgang har I adgang til boligens resterende rum, hvor I finder et fint flisebadeværelse, rummeligt soveværelse og en lys og indretningsvenlig stue.

Gennem hele lejligheden er det det lyse udtryk, der præger stemningen. Gulve, lofter og vægge fremstår velholdte og flotte og her klan I altså bare pakke ud, finde jer til rette og med det samme lade livet udfolde sig fra dette skønne udgangspunkt.

Ejendommen råder over en hyggelig have med sol hele dagen og til den går ned. Matriklen grænser op til en haveforening og således er der en fantastisk ro og ingen høje bygninger, der stjæler lyset.

Her er desuden gode parkeringsforhold lige udenfor opgangen.

Vi glæder os til at vise jer rundt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.